Колеги продавам си касетофончето от бравото + чейнджъра и кабела за него... понеже незнам как вървят от към цена тя ще е по договаряне!! Ако има някой заинтересован да пише на ЛС или скайп: b_boy_to6o . Всичко работи перфектно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам оригинален касетофон + CD Changer = 80 лв.
Collapse
X
-
Колега аз съм с оргиналните говорители но те отдавна вече не издаржат. Пробвал сам го и на някакви елипси Pioneer, и доволно си свиреха.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Цената е чудесна на комплекта. Свири супер на хубави колони. Направих грешката да продам колата си с цялата музика, но тогава не се замислих. На хубави колони на СД и Радио свири чудесно. Успех в продажбата.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Благодаря колега! Между другото преди да взема моята кола много мислех за твоята, но имам страст към браво 1.8 и това ме разколеба. Иначе много ми хареса и мислех да се срешнем да я взимам.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
-
nonamecrew написа:Благодаря колега! Между другото преди да взема моята кола много мислех за твоята, но имам страст към браво 1.8 и това ме разколеба. Иначе много ми хареса и мислех да се срешнем да я взимам.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега не съм... днес си взех ЦД ии вече не ми трябват старите неща... пък и пари не ми трябват. Затова пускам всичко за 80лв. И ако някой ги иска да си ги взима.. Разбира се пълен тест преди това! Всичко да е на чисто.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар