http://www.bestbuyeyeglasses.com/per...28026.htmlОт последният филм 007. Почети чисто нови. Поляризирани пълен комплект. Стъклата са страшни!Малко съм ги носил не ми отиват взех други.В щатите цена около 160$ Продавам 150 лева. Иван 0889 20 30 25 София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам очила Persol
Collapse
X
-
mitkosoft написа:не ситга че с пластмасови рамки ами и искаш да забогатееш от нас 150 лева ти луд ли си веAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
mitkosoft написа:не бе аз по принцип не нося очила щото не ми ходят....но ми е чудно как едни очила коо ще и защита от ядрени лъчения да имат как може да струват 150 лева....незабравяйте има семейства живеят със 150 лева на месец
Коментар
-
daniel_loko написа:mitkosoft написа:не бе аз по принцип не нося очила щото не ми ходят....но ми е чудно как едни очила коо ще и защита от ядрени лъчения да имат как може да струват 150 лева....незабравяйте има семейства живеят със 150 лева на месецAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
mitkosoft написа:не ситга че с пластмасови рамки ами и искаш да забогатееш от нас 150 лева ти луд ли си ве
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар