Колега ако й качиш garmin и да плямпа на български съм готов да я взема!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS Навигация 5" Touchscreen - вече с ГАРМИН 5.0
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ами тя и сега дрънка на БГ пък и според мен iGO е доста по добро като функции от GARMINa но тези дни като имам време ще пробвам и гармин да кача. ще пипа после пак.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
вече има инсталоран и Гармин с карта за БГ. продължавам да твърдя че iGO е по добро и работи по добре но който иска може да си ползва и двата софтуера успехФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
бройката с блутут замина за Стара Загора. остана само една без блутут.надявам се да му служи на колегата добре.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
ами сори колега. изпреварихате да остана този без блутут ако проявяваш интерес.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
u_bo
-
сору колеги нещо ен знам защо ми се е изклчила нотификацията че имам отговор по темата ми.иначе както казах и на колегата etorrent замина си и тази бройка без блутуда. мислях че ще дойдат още 1-2 бройки и за това не помолих за заключат темата, но така и не дойдоха.Сори за което!!!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар