Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Suzuki GSX-R 750 K6 на 2700км

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Suzuki GSX-R 750 K6 на 2700км

Продавам Suzuki GSX-R 750 K6 в абсолютно идеално състояние (като знам какви мотори обявяват за перфектни, вече избягвам това определение). С мотоциклета никога не е падано и всичко по него е оригинално. Състоянието му е идентично с това, в което се е намирал в магазина, с изключение на няколко драскотини от лявата страна (предимно по капака на алтернатора), получили се при транспорта му от САЩ. Не съм ги оправил нарочно, за да се види, че не са от падане. Пребоядисал съм само бялата част на кората, което може да се установи и по неоригиналната лепенка на нея. Мотора е купен чисто нов от Америка и досега е имал само един собственик. Каран е спокойно, никога не е мъчен (задни гуми и т.н.) и затова дори и гумите му са си оригиналните и имат още много живот. Разработен е както трябва, като маслото му е сменено на 400 и на 1000км. Единственото допълнително нещо по него са double-bouble слюда Zero Gravity и оригинален протектор за резервоара. Просто като нов!Дата на производство: Октомври 2006-та годинаПробег: 2700 кмЦЕНА: 12 300 лв.Мотоциклета се намира в София.Тел: 0888732318

нещо ненормално е тази машинка.... ровя се из сайтовете търся си мотор но бюджетът ми за жалост е на половина от обявената му цена....иначе си заслужава Успех в продажбата