Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам не много нов Компютър - Купен

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Купувам не много нов Компютър - Купен

    Купувам някакъв компютър, който работи стабилно и без проблеми.Нещо от сорта на П4 , около 1.5 ГХц или по-малко, 256 или 512 рам, ХДД - от 30 до 80, вградена видеокарта, може и отделна с изход за тв - 64 МБ примерно, мрежова карта, ЮСБ задължително, записващо двд-устройство - по-възможност. Кутия с предно ЮСБ е предимство.Компютърът ще се използва за домашна употреба за сваляне и гледане на ДивХ и ДВД филми, слушане на музика, и ровичкане в интернет, както и леки офис-приложения като Word i Excel. Не е за игри. Ако някой има подобна машина - моля да ми драсне характеристиките и, и цената която търси, като тя няма да се коментира, само казвам - устройва ме, не ме устройва. За контакт - Лично Съобщение. Само София и близките села, за които не се изисква винетка

    #2
    Единият ми компютър е именно такъв стои си,и от време на време(2-3месеца) го пускам за няолко часа.Ще трябва да му видя какви бяха характеристките и ще ти драсно едно л.с.
    brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000

    http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270

    Коментар


      #3
      Имам 2-3 подобни

      Значи имам няколко такива екземпляра в Красно село малка разлика, П4 2.4; 2.6; Мгх Рам 512 Мб. DDR 400 Външно видео но не всички някой са с вградено. Цените свършват на 200 лв Почват от по-ниско.
      Fiat Tipo 1.6 DOHC

      Коментар


        #4
        http://82.103.65.62/lianna/eshop/
        БРАВА С КЛЮЧ
        Каква е максималната скорост при секса?
        - 68, защото при 69 се обръщате.

        Коментар

        Working...
        X