Купувам някакъв компютър, който работи стабилно и без проблеми.Нещо от сорта на П4 , около 1.5 ГХц или по-малко, 256 или 512 рам, ХДД - от 30 до 80, вградена видеокарта, може и отделна с изход за тв - 64 МБ примерно, мрежова карта, ЮСБ задължително, записващо двд-устройство - по-възможност. Кутия с предно ЮСБ е предимство.Компютърът ще се използва за домашна употреба за сваляне и гледане на ДивХ и ДВД филми, слушане на музика, и ровичкане в интернет, както и леки офис-приложения като Word i Excel. Не е за игри. Ако някой има подобна машина - моля да ми драсне характеристиките и, и цената която търси, като тя няма да се коментира, само казвам - устройва ме, не ме устройва. За контакт - Лично Съобщение. Само София и близките села, за които не се изисква винетка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам не много нов Компютър - Купен
Collapse
X
-
Единият ми компютър е именно такъв стои си,и от време на време(2-3месеца) го пускам за няолко часа.Ще трябва да му видя какви бяха характеристките и ще ти драсно едно л.с.brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270
Реклама
Collapse
Коментар