Здравейте продавам монитор LaCie Монитора е син ,производство март 2005 ,22 инчов ,CRT,поюти не е ползван.Перфектен е за хора който чертаят на АутоКАД или хора занимаващи се с Дизайн.Спецификациите са му :Manufacturer:LaCieType CRT Diamondtron Flat Aperture Grille Phosphor Medium short persistenceDisplay Area Diagonal: 22" (20" Viewable) Pixel Pitch 0.24 mm Resolution Maximum: 2048 x 1536@ 50 to 73 HzRecommended: 1280 x 1024 @ 50 to 101 Hz Viewing Angle Horizontal: 396 mmVertical: 297 mm Display Features On-screen display navigation Cabinet Color Electron Blue Cabinet Depth 18.8" Signal Input Input VideoSignal Analog (RGB) Sync Type Separate sync. TTL LevelHorizontal sync. Positive/NegativeVertical sync. Positive/NegativeComposite sync. (Negative) (TTL Level) FrequencyHorizontal: 30kHz to 140kHzInput Connectors 2 x 15 pin HD D-Sub (HD-15) 4 x USB - 4 pin USB Type BIncluded SignalCable USB cable, D-Sub to D-Sub Подробните спецификации може да видите тукСнимкатукКъм него няма USB кабели,само монитора с захранващия кабел и един Input Video.Цена 100лв. с възмовен много лек коментар ако се купи до 1-2 дни.Контакти:skype:f_g_v_e-mail:zmitev@gmail.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 22 инчов монитор LaCie-за триене Продаден!!!!!!!
Collapse
X
-
стана ми любопитно, какво значи почти не е използван? от март 2005 го притежавате и така си стои? някакви артефакти по картината има ли? наистина ми представлява интерес ... само че мислех да дам двойно повече пари за втора употреба 19" LCD ...Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
-
null.zero написа:стана ми любопитно, какво значи почти не е използван? от март 2005 го притежавате и така си стои? някакви артефакти по картината има ли? наистина ми представлява интерес ... само че мислех да дам двойно повече пари за втора употреба 19" LCD ...Alfa Romeo 145 1,4i BOXER
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар