Колеги, тъй като лежанката която купих се оказа пълен шрот и се отървах от нея, се налага да подновя обявата си Значи търся обикновена лежанка, като предпочитам да е поне с един лост, тежести - няма значение, аз имам а и ще докупувам така че съм отворен за предложения...нямам претенции относно марка и тн, въпроса е да е читава и СТАБИЛНА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам лежанка
Collapse
X
-
Re: Купувам лежанка
viktorson написа:Колеги, тъй като лежанката която купих се оказа пълен шрот и се отървах от нея, се налага да подновя обявата си Значи търся обикновена лежанка, като предпочитам да е поне с един лост, тежести - няма значение, аз имам а и ще докупувам така че съм отворен за предложения...нямам претенции относно марка и тн, въпроса е да е читава и СТАБИЛНАN.Y. State of Mind
-
Много благодаря колега :D за жалост в момента няма актуална обява за това, което търся, но ще гледам А ако междувременно някой съфорумец, реши че такова нещо му се пречка из къщи, нека направо оферираУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36388/Човека продава лостове и тежести, а аз рботя на 15%N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар