Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Nokia E71 White! -> Ключ!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nokia E71 White! -> Ключ!

Колеги продавам Nokia E71 Бял е на цвят. Nokia E71 характеристики В комплекта си има - Карта памет 2 Гб, кожено калъфче - бяло ( от външната страна, а от вътре е червено!), също така и връзка за ръка ( пак бяла отвънка и червена отвътре!)Телефона си върви със кутия ( Made in Finland!), зарядно, книжки и т.н. - както си му е реда!Купуван е от Германос на 4.09.2008г., с 2 години гаранция, застраховка, паспорт и т.н.!Телефона няма нито една драскотина, ожулване и т.н. Носен е само в калъфчето!На 103часа разговори е. Няма телефон, който да му държи толкова батерията! Гарантирам за това! Отделно, като приложения имам инсталирана и ГарминХТ мобайл с карта на БГ ( не е кой знае колко подробна, но върши работа { за без пари.. } )Снимки ще кача при интерес!Цена - 450лв. ( с коментар за сериозни хора ест. )Пращам с Еконт до цялата страна ( От Бургас съм! )За връзка - тук в темата или на ЛС.Поздрави.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Офф..обърках раздела! Моля модераторите да я преместят в правилния раздел! Извинявам се за грешката!Поздрави. Готово Модераторски екип на fiat-bg.org

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
      Офф..обърках раздела! Моля модераторите да я преместят в правилния раздел! Извинявам се за грешката!Поздрави. Готово Модераторски екип на fiat-bg.org
      За предния пост!Има такъв телефон 6310и.Ако твоя телефон издържи повече от моята 63-ка аз ти давам 2 6310 и 9300и.Ако ли не ти ми подаряваш твоя
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
        loop написа:
        За предния пост!Има такъв телефон 6310и.Ако твоя телефон издържи повече от моята 63-ка аз ти давам 2 6310 и 9300и.Ако ли не ти ми подаряваш твоя
        Човека каза телефон не антика! Все пак и аз да попитам колко време му държи батерията с тоз голям диспей.
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
          ...
          Ами значи по технически данни го дават - 10,30ч. в режим на разговор!Значи аз говоря по 3-4-5 часа минимум на ден и батерията ми кара около ден и половина..един мой приятел има същия..той не говори кой знае колко много..около 30мин на ден и малко човъркане и му кара по 1 седмица Общо взето е много корава батерията, и ако трябва да съм честен изобщо не ми се продава, но трябват кинти...@PREDATORst - Кога ще ги пробваме!? Съгласен съм! Хващаме и ще видим кой ще издържи повече в режим на разговор!? Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

Готин като начало съм длъжен да ти кажа че съм гсм техник!А ако не си продал телефона до пролетната среща и ходиш на Батак,ще видим кой кого.Гледам че караме еднакви Фиатки може и колите да сложим,пък като спечеля ще те закарам фрий до Бургас,нема се притеснйваш
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
              Готин като начало съм длъжен да ти кажа че съм гсм техник!А ако не си продал телефона до пролетната среща и ходиш на Батак,ще видим кой кого.Гледам че караме еднакви Фиатки може и колите да сложим,пък като спечеля ще те закарам фрий до Бургас,нема се притеснйваш
              И аз се занимавам с търговия на Гсм! Както и да е..бих желал да се пробваме, но няма да мога да дойда на срещата, иначе с най-голямо удоволствие бих ти показал аджеба коя батерия държи повече П.п.: Телефона се смъква от продажба..прекалено много си го обичам, за да го продам..колкото и да е спешно, но ще видим..Живи и здрави колеги!Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
              X