Колеги продавам Nokia E71 Бял е на цвят. Nokia E71 характеристики В комплекта си има - Карта памет 2 Гб, кожено калъфче - бяло ( от външната страна, а от вътре е червено!), също така и връзка за ръка ( пак бяла отвънка и червена отвътре!)Телефона си върви със кутия ( Made in Finland!), зарядно, книжки и т.н. - както си му е реда!Купуван е от Германос на 4.09.2008г., с 2 години гаранция, застраховка, паспорт и т.н.!Телефона няма нито една драскотина, ожулване и т.н. Носен е само в калъфчето!На 103часа разговори е. Няма телефон, който да му държи толкова батерията! Гарантирам за това! Отделно, като приложения имам инсталирана и ГарминХТ мобайл с карта на БГ ( не е кой знае колко подробна, но върши работа { за без пари.. } )Снимки ще кача при интерес!Цена - 450лв. ( с коментар за сериозни хора ест. )Пращам с Еконт до цялата страна ( От Бургас съм! )За връзка - тук в темата или на ЛС.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nokia E71 White! -> Ключ!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
loop написа:Офф..обърках раздела! Моля модераторите да я преместят в правилния раздел! Извинявам се за грешката!Поздрави. Готово Модераторски екип на fiat-bg.orgBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:loop написа:Офф..обърках раздела! Моля модераторите да я преместят в правилния раздел! Извинявам се за грешката!Поздрави. Готово Модераторски екип на fiat-bg.org>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:...Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Готин като начало съм длъжен да ти кажа че съм гсм техник!А ако не си продал телефона до пролетната среща и ходиш на Батак,ще видим кой кого.Гледам че караме еднакви Фиатки може и колите да сложим,пък като спечеля ще те закарам фрий до Бургас,нема се притеснйвашBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Готин като начало съм длъжен да ти кажа че съм гсм техник!А ако не си продал телефона до пролетната среща и ходиш на Батак,ще видим кой кого.Гледам че караме еднакви Фиатки може и колите да сложим,пък като спечеля ще те закарам фрий до Бургас,нема се притеснйвашFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар