Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам малко аудио за кола(усилвател,буфер..)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам малко аудио за кола(усилвател,буфер..)

Усилвател Blaupunkt GTA 2 special и бас Hertz ES 300 (12") със кутия. Тези двете мисля да ги продавам само в комплект, като общата им цена да е 200 лв. Тях също мога да демонстрирам как "дрънкат" за София и региона на Елин Пелин.Плеърчето може и по куриер да се прати, но за кутията с баса....е много е тежко и не си струва според мен, но ако държите все пак ще го направя.за контакт 0899 818 808 или ЛСето и снимки:http://snimka.bg/album.php?album_id=328751п.с. И да ме питате за подробности около усилвателя и баса - нищо не разбирам!?! Знам , че баса е закупен от официален представител за сумата от 160 лв. миналото лято. Откакто е у мен е свирил 2-3 пъти. Просто приятелката ми не е почитателка на силната музика
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

колега говорителя ти ли си го купувал нов за 160лв или си го взел на старо и си го слушал 2 -3 пъти???
    punto HGT

Коментар

Не, не съм го купувал нов. Цялата музика беше с колата. Това което знам е от предишният и собственик. Искам да се поправя-размера на буфера е 12". Съответно и цената става 180 лв. за комплекта.
      SKODA 105L '78
      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
      FIAT 126p '89
      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

хм , няма ли желаещи? В цената включвам и кабелите
        SKODA 105L '78
        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
        FIAT 126p '89
        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

само за говорителя колко искаш ?
          http://alex-pishaka.alle.bg/

Коментар

Момчета търся фабрична бас каса за fiat punto . Ако някой продава да пише . Благодаря ви много !
            комитет Родолюбие! Знай своя Род и Родина! Поклон пред Майка България и нейната красота !

Коментар

Working...
            X