Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

nokia n95 чисто нов , пълен комплект

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nokia n95 чисто нов , пълен комплект

червен е на цвят.500 лв. Пловдивпо куриери пращам само ако някой първо преведе парите

Re: nokia n95 чисто нов , пълен комплект

u_bo написа:
    червен е на цвят.500 лв. Пловдивпо куриери пращам само ако някой първо преведе парите
    Ти ме уби Как така някой първо да преведе парите,нали затова си има наложен платеж.Иначе телефон4ето е много хубаво ,пък и ако не е реплика цената ти е много добра.Успех в продажбата
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: nokia n95 чисто нов , пълен комплект

kantarev написа:
      Ти ме уби Как така някой първо да преведе парите,нали затова си има наложен платеж.Иначе телефон4ето е много хубаво ,пък и ако не е реплика цената ти е много добра.Успех в продажбата
      определено не ми се занимава с наложени платежи , това е идеята.

Коментар

Добра цена?????Че тоз телефон едровата му цена е 550лв!За 500лв втора ръка вече се купува н958гб,че и предварително парите Нищо лично колега ама не се сдържах.Власт имащите могат да ми изтрият поста и да ме баннат
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

ПРИМОСИЯ : - до 12:00 на 05.01.2009 - цена 480 лв.а за горния пост:сакън , не наказвайте момчето.та така:- едрова цена = 550 - добре но за тел. с немного ясен произход - този си е made in finland- виждал съм втора употреба телефони - удряни , поиздрани, липсва им някой от 5-те добавки в комплекта - зарядно, кабел за ТВ, дистанционно, стереослушалки, USB кабел - и подобни кочини се продават на 350 - 450 лв. ,НО това е нов неизползван телефон , със ВСИЧКИ джажи ...- предварително парите - пояснил съм какво имам предвид - ако не разбираш от шега проблема си е твой(я пак да напиша - със наложени платежи НЕ ми се занимава)
          Прикачени файлове

Коментар

http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=20020578лв. с 2 години гаранция. Направи още по интересна промоция и може да ме заинтригуваш. Все пак предполагам не даваш никаква гаранция за телефона.[/url]
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Working...
            X