червен е на цвят.500 лв. Пловдивпо куриери пращам само ако някой първо преведе парите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
nokia n95 чисто нов , пълен комплект
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Re: nokia n95 чисто нов , пълен комплект
u_bo написа:червен е на цвят.500 лв. Пловдивпо куриери пращам само ако някой първо преведе паритеNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
-
u_bo
Re: nokia n95 чисто нов , пълен комплект
kantarev написа:Ти ме уби Как така някой първо да преведе парите,нали затова си има наложен платеж.Иначе телефон4ето е много хубаво ,пък и ако не е реплика цената ти е много добра.Успех в продажбата
Коментар
-
u_bo
ПРИМОСИЯ : - до 12:00 на 05.01.2009 - цена 480 лв.а за горния пост:сакън , не наказвайте момчето.та така:- едрова цена = 550 - добре но за тел. с немного ясен произход - този си е made in finland- виждал съм втора употреба телефони - удряни , поиздрани, липсва им някой от 5-те добавки в комплекта - зарядно, кабел за ТВ, дистанционно, стереослушалки, USB кабел - и подобни кочини се продават на 350 - 450 лв. ,НО това е нов неизползван телефон , със ВСИЧКИ джажи ...- предварително парите - пояснил съм какво имам предвид - ако не разбираш от шега проблема си е твой(я пак да напиша - със наложени платежи НЕ ми се занимава)
Коментар
-
http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=20020578лв. с 2 години гаранция. Направи още по интересна промоция и може да ме заинтригуваш. Все пак предполагам не даваш никаква гаранция за телефона.[/url]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар