Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: сони ериксон К500i+зарядно и за кола

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам: сони ериксон К500i+зарядно и за кола

продавам, сони ериксон К500i+зарядно и за кола и две батерии - 45 лв.Eдна Li-Polymer

коледна цена 39.99лв.

Коментар

vin_d написа:
      коледна цена 39.99лв.
      Пусни някоя снимка

Коментар

не мога да се справям с качването на снимките,и ако некой м/е да ги качи вместо мене да пише на ск.vin_dz да ми обясни или да ми покаже темата кадето има step by step за тва,как стаа.Мерси.

Коментар

o

Това са снимките.
          Прикачени файлове
          [size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.

Коментар

последна цена 35лв. и ако не се намери някой изкормвам му камерката и я слагам на задната броня да се вкл.само кат сам назад,м/е и принодително даже,имам си и зарядно,някой ако им разбира на тел.да драсне,лесна ли е процедурата,инак тел.е страшно.

Коментар

vin_d написа:
              последна цена 35лв. и ако не се намери някой изкормвам му камерката и я слагам на задната броня да се вкл.само кат сам назад,м/е и принодително даже,имам си и зарядно,някой ако им разбира на тел.да драсне,лесна ли е процедурата,инак тел.е страшно.
              Тва дет си го амслил с камерката подобре не си го мисли че нема кой да и го направи.По евтино ще ти излезе ако си купиш камера за наблдение тип шпонка монохромна,ама треа и контролер и монитор за кола дет струва 2000лв!??Абе пий една вода най до бре :D
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

найстина последна цена,оставил сам го в магазина и до утре мога да го дам на некой колега,проплема му е само джостика кат на всички сониериксони с джостик,ценичка за тел.2ве заредни еното за кола и 2ве батерии,едната литевополимер-30лв.ном.ми е 0896918516

Коментар

сеа вече е сас чисто нов джостик...........направо му се кефа как върви/работи/.

Коментар

продаден

Коментар

Working...
                    X