Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Кайсиева ракия...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Кайсиева ракия...

Продавам Кайсиева и Сливова Ракия.Количество: по 100 литра и от дветеЦвят:жълт за Кайсиевата - държана е в дъбово бурежълт за Сливовата - държана е в черничево буреГрадуси: 48-49 и за дветеЦена: 8 лева/литърПричина за продажбата: ...немога да я изпия сам, ако се опитам ще стана алкохолик...Местонахождение на ракиопродавницата: районите където обитавам, т.е. района на НДК-където ми е офиса и Студ.град/Дианабад-местодомуване...За контакти: КалинМобилен: 0886689964

мога да ти дойда на гости .цената е добра как още няма желаещи незнам
    uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Е приятел в нужда се познава.Аз съм на вид да ти помогна с пиенето(след работа)
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

chapat написа:
        ти нали не мислиш че само при фиат се продава...http://www.citroen-bg.net/forum/view...23612b461П.П. ...аз пък карам 406-ца, можеш да видиш и във форума на пежо,... жалко че неможеше да ми прочетеш и личните съобщения...успех...

Коментар

kkninov написа:
          chapat написа:
          ти нали не мислиш че само при фиат се продава...http://www.citroen-bg.net/forum/view...23612b461П.П. ...аз пък карам 406-ца, можеш да видиш и във форума на пежо,... жалко че неможеше да ми прочетеш и личните съобщения...успех...
          аз още има откаде да вземам(да е жив и здрав дадката)иначе веднага бих си поръчал
          uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

и аз имам, иначе и аз бих си самопозвънил... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Ех ако ми беше наблизо вих си взел 5 кила кайсиева - така от келешлък...Че мнооо арна е по принцип...Иначе оня ден изкарахме 80-90 кила гроздова със зета - да има с какво да се топлим вътрешно зимата.Ако идваш в региона - свиркай!
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

далече си друже...

Коментар

Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:

Коментар

до всички клиенти на ракиопродавницата:няма да съм в София от 20.12 до 04.01.2009така, че които вземате още, само до 19-ти този месец и пускам кепенците до януари...мерси...

Коментар

Официално обявявам пускане на кепенците на ракиопродавницата от днес 12 Декември поради заминаването ми за Англия от утре. Ще отворя отново след 5 януари, дай Боже...Весела Коледа и Честита Нова 2009-та година на всички колеги и "клиенти" предварително...

Коментар

...Януари 2009 - отворено та върнах се и заредих склада с Кайсиева и Сливова..., от Февруари ще има и Гроздова, сега само я чакам да поотлежи...

Коментар

Working...
                          X