Моторолата V3 Dark Blue има следи от употрева,батерията кара 2-3 дена с говорене.Към нея върви кутийката,книжка и зарядно.Работи отлично-40лв.(много здрав телефон)!Телефон за връзка 0898 73 76 17!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Моторола V3-ПРОДАДЕНО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Продавам Моторола V3
Моторолата,има малко прах ,между стъклото и дисплея от носенето по джобове,иначе си работи отлично.Праха си личи само когато дисплея угасне, не пречи на работата с телефона,а външния дисплей си е отличен.Не ми се отваря дисплея да го почистя!Цената остава 70лв!Действай бързо,изненадващо и с груба сила.
Коментар
-
Много е забавно, когато в някаква обява се включат клакьори, рекламиращи това което се продава :D Аз пък ще ви кажа, че единственото слабо място на любимата ми марка телефони - Моторола (това е сериозно) е точно батерията и няма такава от този клас телефони, която да изкара 1 седмица, дори и като нова. Моя опит е с L6, чиято батерия едва ли е по-различна. И само не ми казвайте, че V3 е по-висок клас, защото е по-скъп - разликата в цената е само заради това, че е flip. Иначе за тази цена си заслужава телефона.
Коментар
-
dikanio написа:..............Много е забавно, когато в някаква обява се включат клакьори, рекламиращи това което се продава ............няма такава от този клас телефони, която да изкара 1 седмица, дори и като нова.При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар