Аз пак продавам Английски златисти кокерчета, че родителите им свършиха работата непредвидено на Кръстова гора пред църквата. Така да се каже, са заченати на свята земя :D Родиха се на 03 октомври и всичките са мъжки. Предават се ваксинирани и с паспорти. Желаещите могат да видят и двамата родители.Цената е 150 лв. на дундьо. тел. 0898 28 34 34 - Данаил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам кокери - сладури
Collapse
X
-
Имаш късмет, колега :P . Едно от кученцата заминава за Бургас в средата на ноември при едни приятели в село Полски Извор. До кв. Меден Рудник е. Звънни ми да се разберем, ако наистина искаш да вземеш кутре, и твоето ще пътува заедно с братчето си. Тогава ще са на по 50 дни и ще са заякнали вече достатъчно.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
stan.s написа:Колега и аз искам едно, но дали ще можеш да задЪржиш до декември В момента съм извън страната,прибирам се на 22 и направо от летището идвам да си го взема.Пиши ми ако имаш интерес.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
dannybo написа:stan.s написа:Колега и аз искам едно, но дали ще можеш да задЪржиш до декември В момента съм извън страната,прибирам се на 22 и направо от летището идвам да си го взема.Пиши ми ако имаш интерес.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
dannybo написа:Средата на ноември спокойно вече могат да се отделят от майката. Ако решиш нещо ми звънни по-рано, за да им кажа да оставят едно, че да не ги раздадат - свободни са три.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Този ми е първият кокер. Преди него съм имал все големи породи, но пък и живеех в къща с двор. Мога да кажа, че както легендите по отношение на колите (фиат много се трошат, голфовете са железни), така и тези за кучетата по отношение на породите не са верни. Всяко куче си е отделна личност и няма абсолютно никакво унифициране по отношение на принадлежността към дадена порода - тези са много зли, онези пък пакостници..... Какво куче ще имаш като характер си зависи от късмета ти и от възпитанието, което ще му дадеш. Кокерите са идеални компаньони. Жизнени, темпераментни, любвеобилни и умни (все пак съм пристрастен :D ). Малки са като размер и отглеждането в апартамент не ги измъчва. Изискват доста движение - спортна порода са и им е в кръвта да са като навити пружинки. Аз моя го водя много сред природата с мен - море, планина, плуване, тичане по горски пътеки след байк. Изобщо го третирам като пълноправен член на семейството. То и няма как да е при положение, че 12-15 години от живота ти, той ще е винаги до теб и ще те дарява с обичта си.Няма малко куче, което да не прави бели! Подготви се, че първата година и половина ще прави пакости - неизбежно е. Ще има изгризани и повредени предмети. След година и половина (поне при мен беше така) изведнъж улягат и белите намаляват прогресивно. След втората година песът се самоосъзнава като личност и проговаря с поглед. Това е най-общо по въпроса. Ако има нещо, питай.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар