Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каса за 15"говoрител - 30лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каса за 15"говoрител - 30лв

1.Каса, грубо по външни размери около 115л с фазоинвертор 110x350, смятана и правена специално за този говорител; габаритни размери долна основа 60x55 см., височина 47см; Ето и снимки:http://img300.imageshack.us/my.php?i...100239bv6.jpg1. Цена - 30 лв.Обявата важи само за Софиятел.: 0899/912-110 - Дидо
    punto HGT

Айде колеги на яката музика
    punto HGT

Коментар

Нова цена - каса+говорител - 180лв
      punto HGT

Коментар

Касата за 12"-ката отлетя.Остава HERTZ ES 380 + каса - 450W RMS - 180лв
        punto HGT

Коментар

Добавям към горната оферта и говорител HX300 - 180лвПричина за продажбата на двата говорителя, е че ще слагам HXS300D и трябва да продам двата говорителя.ES380+каса =175лвHX300 - 180лвОбщо ако някой ги вземе и двата -350лв.Утре ще пусна снимки на HX300тел. 0899-912-110 Дидо за София
          punto HGT

Коментар

http://img234.imageshack.us/img234/4074/p1100313gz7.jpg HX300 - 600W RMS много добър говорител на добра цена :D
            punto HGT

Коментар

ES380 - продаден, касата е запазена до съботаОстава HX300 - 180лв :D
              punto HGT

Коментар

Ето пресни снимки на говорителчетоhttp://img168.imageshack.us/img168/2...qo9.jpg180лв за перфектен говорител k:
                punto HGT

Коментар

Каса за 15" говорител - 30лвснимки http://img91.imageshack.us/img91/963...ворител HX300 - 180лв
                  punto HGT

Коментар

Новогодишна промоция :D Който вземе говорителя получава касата като подарък :D Каса за 15" говорител + говорител 12" HERTZ HX 300 - само 180лв Само за София, телефона го има по нагоре в темата
                    punto HGT

Коментар

Колега мен интересува само говоритела имали кутийки и книжки и тем подобни и приемаш ли бартери.
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                        Колега мен интересува само говоритела имали кутийки и книжки и тем подобни и приемаш ли бартери.
                        Колега бартери не приемам, защото имам още един говорител на херц, който си ми свирука в колата, а тоя ми идва излишен за това го продавам. Като гледам си от Бургас??? ако имаш минаване към София, удари една шайба и ще ти демонстрирам как свири, а чуеш ли го как свири няма начин да не ти хареса промоцията важи до 18.12 след това се сваля от продажба :D
                        punto HGT

Коментар

didich написа:
                          6ma7ka7a написа:
                          Колега бартери не приемам, защото имам още един говорител на херц, който си ми свирука в колата, а тоя ми идва излишен за това го продавам. Като гледам си от Бургас??? ако имаш минаване към София, удари една шайба и ще ти демонстрирам как свири, а чуеш ли го как свири няма начин да не ти хареса промоцията важи до 18.12 след това се сваля от продажба :D
                          Колега имах тъкно два такива единия го продадох , а другия на скоро ми го свиха .Много хубав говорител уникален просто само за SQ маняци .Ако продам нещо може до взема ама като гледам няма да мога да сваря с тази дата ами успех с продажбата.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Колега от 18-ти излизам отпуска и няма да се мяркам в интернет пространството за това и така писах в обявата, иначе си го продавам Ако решиш удари една шайба и ще се разберем няма проблем, пък и щом си имал такъв говорител знаеш за какво иде реч :D
                            punto HGT

Коментар

HX300 - 170лвкаса за 15"-30лвсамо по телефона :D
                              punto HGT

Коментар

Working...
                              X