Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам къща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам къща

продавам парцел в централните Родопи - село Манастиринфо:на 70 км. южно от Пловдивквадратура - 2000 м2регулация - даток - давода - даза жилищтно строителствоСело Манастир е разположено на 1650 м. надморска височина в подножието на връх Преспа в сърцето на Родопите. Селото е най- високо разположеното населено място на Балканския полуостров и е отдалечено на 70 км. от град Пловдив и 20 км от град Лъки. Според преданието е основано от преселници от Перущица, които се заселват близо до срутен манастир и оттам идва и името му. Тук зимата е продължителна и има много сняг, а лятото е прохладно и приятно. Селото се намира в природен резерват и горите са пълни с диви животни и защитени растения. Оттук тръгват редица маршрути из Родопите: до хижа ,,Свобода
    Прикачени файлове
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Колега,ако не ти е спешно недеи да правиш тая грешка.След време това место,ще е бесценно
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

знам, но ми е спешно.още повече че самото село е едно от малкото балкански села който се разрастват.на 200 метра от селото е започнато изграждане на ски лифт и писта и има проекти за асфалтиране на път-с.Манастир-хижа`Хайдушки поляни`-Пампорово което е на около 15-20кма така е през зимата
      Прикачени файлове

Коментар

страхотно е зимата
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Недеи се пише недеЙ, место се пише мЯсто, бесценно се пише беЗценно! Ей много ви тормози тоя български. Извинявам се за спама, но не се сдържах. Успех с продажбата.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Недеи се пише недеЙ, место се пише мЯсто, бесценно се пише беЗценно! Ей много ви тормози тоя български.
            Това беше в моята градина
            знам, но ми е спешно.още повече че самото село е едно от малкото балкански села който се разрастват.на 200 метра от селото е започнато изграждане на ски лифт и писта и има проекти за асфалтиране на път-с.Манастир-хижа`Хайдушки поляни`-Пампорово което е на около 15-20км
            Колега,дай малко повече информация за самото мЯсто.Наклон на терена ,в коя махала е и т.н.Ако може и снимки.
            Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

снимки на парцела-всъщтност е двор на къща
              Прикачени файлове

Коментар

и още
                Прикачени файлове

Коментар

Коментар

горе :D

Коментар

хайде колеги-жегите идват

Коментар

Коментар

Колега ако напишеш ориентировъчна цена ще баде добре - може повечко хора да се поинтересуват. "Цена по споразумение" ми звучи като "Я да видим кой колко дава?" ПС: Мястото е чудесно, а Родопите са уникална и неповторима планина. Това е една добра инвестиция според мен, но много зависи от цената.Най - добре обаче е да не го продаваш. Аз замалко да направя подобна грешка. Пример: преди 5 г. за имот (подобен на този, но по-малко квадрати) в близост до София ми предлагаха 50 000лв. и за малко щях да го дам! В момента ми предлагат два пъти повече, но не бих го дал и за три пъти повече.....Пари се изкарват, но подобен имот не се среща често.Упех в продажбата.

Коментар

цената я махнах днес понеже не беше съобразена с кризата та затова се приемат оферти.колкото до парцела-нямаме нужда от него защото до него ни остава къща с малко дворче

Коментар

Парцела е продаден!Дойде време да се разделя и с къщата.Двуетажна(50кв.на етаж),ток,вода,телефон,вътрешна баня и тоалетна.Към къщата има доста пристройки и малко дворче.До преди 2 месеца беше обитаема постоянно.За местоположението няма какво повече да кажа,казах го по-горе-уникално за почивка място...за повече инфо -0894 217 896цена-11 000 евро(разбира се подлежи на пазарлък)
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X