Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се специфично лекарство Zeffix/lamivudine/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продава се специфично лекарство Zeffix/lamivudine/

Мой близък ме помоли да пусна в продажба следното лекарство:Zeffix/lamivudine/В таблетки от 100mg. Продават се 2 опаковки от по 28 таблетки всяка!Всяка опаковка на цена от 160.00 лв. или общо 320.00 лв.До колкото ми е известно лекарството трудно се намира в България, а е и по-скъпо. Това конкретно е купувано от чужбина и е с трайност до 2010г. Но необходимостта от него отпадна и за това се продава на цена на която е купено!Моля да се обръщате за въпроси единствено на посочния по-долу телефон, понеже аз дори не съм и виждал лекарството и нямам представа за какво става дума!Знам че не трябва да се пускат обяви от името на друг, но моля модераторите да проявят разбиране понеже някой може да има нужда от лекарството!За контакти: Ивелин 088 66 33 800

Още се продава!

Коментар

понеже ми стана интересно какво е това лекарство проверих- за лечение на хроничен хепатит Б при възрастни хора.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

До колкото ми е известно се предписва за проблеми и болести свързани с черния дроб, както и при СПИН терапии.Edit:Спира се от продажба до актуализиране на цената!

Коментар

Working...
        X