Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам мултимедия за кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам мултимедия за кола

Състои се от:-компютър с дъно на Jetway, процесор VIA 1.5Ghz, 256 RAM, HDD 1,8’’ Toshiba MK6006GAH 60Gb, bluethooth- захранване -M3 ATX- специално захранване за автомобилни компютри работещо стабилно при напрежения 6-18в. ,като предпазва комп. от рестартиране при палене на двигателя. Изход за управление на външен усилвател(anti tump control). Програмируемо. Изход за захранване на монитор. Защити от преразряд на акумулатора и пренапрежение.- вграден усилвател - 4Х20 вата. С външно регулиране на усилването за всеки канал и защита от късо на изхода. - монитор - 8" HAMI H8001T с touchscreen- нативна резолюция 800Х600 на 70 Hz,VGA вход ,видео вход,on screen меню,автоматично вкл. и изкл. при наличие или отсъствие на сигнал на VGA входа, stylus pen, пълно дистанционно. Монитора е почти нов -дистанционното дори е неразопаковано!Всичко е с пълен комплект кабели, драйвери и документация едни релета на евробукси за паралелна работа с автокасетофон -да превключва автоматично тонколоните в зависимост от източника на сигнал. Свързват се за минутки и всичко е описано кое за къде е.На компютъра е инсталиран windows xp и Centrafuse като шел(програма за авто компютри). Има и много навигационен софтуеър с много карти които съм ползвал с GPSа ,както и програма за отчитане и управление характеристиките на двигателя (в зависимост от автомобила) и управление на външни консуматори чрез COM порта.Всичко работи без забележки. Външния вид е също без забележки освен леко отчупена решетка отгоре на кутията на PCто.Консумация на всичко при пуснат видеоклип и звук на средно max 4A, така че може да бачка доста и на загасен двиг.Цена 800 лв. с възможен малък коментар и подарък камера за задно виждане :D която се включва към video in на монитора.Снимки: Видео : При поискване на заинтересованиЛинкове:http://www.jetway.com.tw/jw/ipcboard...name=J7F2WE1G5http://www.toshibastorage.com/main.a...ives/MK6006GAHhttp://resources.mini-box.com/online...ATX-manual.pdfhttp://www.hami.cc/lcd/eArticleShow.asp?ArticleID=154http://www.fluxmedia.net/За контакти kid_81@mail.bg или на лични

Много културно направено евала!!! Защо не си го ползваш?
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
      `Наиграх се` вече :D . Рядко пътувам извън града и в един момент се оказа, че почти не го ползвам. Пък и така не се престраших да вградя дисплея в таблото и стана много усилно за по няколко километра да го закачам и откачам против кражба. Ще прозвучи малко като анти-реклама ,ама квото и да говорим си е за дълъг път. Да пускаш навигации и филми от къщи до кафето не става.Дет се вика ако има друг мераклия да му се радва, на мен ми стига толкова

Коментар

bp409 написа:
        Executer написа:
        `Наиграх се` вече :D . Рядко пътувам извън града и в един момент се оказа, че почти не го ползвам. Пък и така не се престраших да вградя дисплея в таблото и стана много усилно за по няколко километра да го закачам и откачам против кражба. Ще прозвучи малко като анти-реклама ,ама квото и да говорим си е за дълъг път. Да пускаш навигации и филми от къщи до кафето не става.Дет се вика ако има друг мераклия да му се радва, на мен ми стига толкова
        Да има го и този момент! Аз също искам да направя нещо такова и съм се сдобил с половината части, обаче нямам хич време точно за това в момента! Цената не е лоша с оглед на това колко труд си хвърлил за направата му!! Дано се намери някой да го оцени!!Успех с продажбата!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Нова цена -- 750 лв. !

Коментар

Пише се мултИмедия.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А може ли да работи и в движение, всмисъл не пречат ли дупките, понеже когато един хард го разтръскаш и прекъсва, даже може да се повреди.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                А може ли да работи и в движение, всмисъл не пречат ли дупките, понеже когато един хард го разтръскаш и прекъсва, даже може да се повреди.
                Точно поради тази причина съм му сложил 1,8 инчов диск на toshiba, който както пише на тяхната страница е спациално разработен за ултрапортативни мобилни решения. Използва се масово в Ipod-ите които определено се джаскат повече отколкото този компютър,когато се закрепи в колата. Точно малкия размер на частите вътре(рамена на главите,плочите на диска и тяхната по-малка маса) предполага намаляне на момента действащ в/у тях и съответно по-голяма издържливост на вибрации. И за да не съм празнословен, виж характеристиките - Operating Vibration 2.0G (15-500 Hz)Operating Shock 500G/2.0ms !!!Non-Operating Shock 1,500G/1.0msВъпреки всичко ,за презастраховане, целия комп. има тройна система за обиране на вибрации. Цялата кутия се закрепва чрез гумени тампончета към купето(виждат се на снимката). От своя страна вътре дъното също е захванато на гумени тампони към кутията, каквито се използват за обиране вибрациите при CDтата. И накрая диска е закрепен към дъното на няколко пружинки с различна твърдост , което е направено с цел да не се получава резонанс.

Коментар

UP !Нова и последна цена 690лв. Хайде на прИмоцията :D

Коментар

Working...
                  X