Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: Чисто нова бас каса ЦЕНА 60 ЛВ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам: Чисто нова бас каса ЦЕНА 60 ЛВ.

Продавам чисто нова бас каса.Цена: 60 лв.GSM: 0888/786-069 или на ЛС
    Прикачени файлове

Хората сигурно нямат пари.

Коментар

цената ти е нечовешка! За тези пари с говорител я взимам :P
      Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Айде намерими същата в дойна каса с говорители и аз ще я взема за 120 лв.Шегаджия!!!

Коментар

Естествено, че цената подлежи на коментар.....

Коментар

ако искаш да имаш повече успех напиши В/Ш/ и.т.н размери на дупките колко литра е има ли фазоинвертор/басрефлекс пиши, че е разделена материала от който е направен облицовка и те така..
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

При мен в Самоков един мой приятел с това се занимава аларми, ксенони, колони, музики и т.н. и за 140 лева ми прави каса + колона 12 + усилвател за нея + гаранция всичко това е чисто ново. ти си прецени за твоята цена.
              Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Айде стига сте спамили темата де,който реши ще даде толкова.Ако офертата е лоша никой няма да ги вземе и точка. Всеки може да влезне в някой сайт и да види как вървят и да си направи сметка.

Коментар

sharky871 написа:
                  При мен в Самоков един мой приятел с това се занимава аларми, ксенони, колони, музики и т.н. и за 140 лева ми прави каса + колона 12 + усилвател за нея + гаранция всичко това е чисто ново. ти си прецени за твоята цена.
                  Колега,гледай си самоковските картофи и недей да пишеш глупости.Ква ша е тая каса от ламарина ли?А тая 12ка българска хартиена?А усилвателя хоум мейд?А гаранцията каква е?

Коментар

Бас касата е двойна преградена е всеки говорител си има собствен обем около 50 л. за много по-добър бас на говорител , облицована отвън , вътре има вата.Бас касата е за 2 х 12"

Коментар

Касата влиза в багажника на Фиат Браво със газова уредба 30л.

Коментар

Има още една каса за продаване пак е за 12" но е само за една.Размери 35/40/45ЦЕНА 50лв.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Има още една каса за продаване пак е за 12" но е само за една.Размери 35/40/45ЦЕНА 50лв.
                          имам интерес дай снимки
                          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Ето така изглежда касата.Това е на едно приятелче в неговия багажник , другата е същата.
                            Прикачени файлове

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Ето така изглежда касата.Това е на едно приятелче в неговия багажник , другата е същата.
                              даже говорителя си улучил който мисля да слагам ще помисля хубаво и ще ти пиша. какви пари може да излезе до Варна ?? и газовата ми бутилка е същата кос ли е бокса отзад ? в смисъл да се лепва плътно до седалката ?
                              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                              X