Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам:2x Pioneer TS-W307D4 в трапецовидна каса /от Пунто/

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам:2x Pioneer TS-W307D4 в трапецовидна каса /от Пунто/

    Касата е правена за Fiat Punto ’94 и заема половината багажник /че и малко повече/Говорителите са Pioneer TS-W307D4. Имат гаранция до 18.05.2009 /купени са от Технополис/Самите говорители са захванати с по 8 "коларски" болта с което се изключва вероятността от свистене около говорителя.Кутията е с вътрешна облицовка от бяла вата, кабелите са по 2 квадрата и за всяка намотка са равни /т.е. и четирите двойки са с еднаква дължина/.По спомени знам, че кутията има следните размери:Долна основа: 320mmГорна основа: 220mmВисочина: ~ 430mmШирина: ~ 1030mmСтраничните стени и вътрешните разделения са подсилени с втора плоскост. Изработена е от МДФ с дебелина 18мм.Снимки може да видите тук.ЦЕНА 350лв./хубаво ще е да я продам цяла защото е залепена цялата кутия и е облицована с черен филц/За контакт: Калин 0887408970 или ЛС /PM/София. /може и с куриер, но кутията е доста тежка/

    #2
    На никой ли не му трябва мощна музика в пунтото?Нова цена: 320лв.

    Коментар


      #3
      смъквай още а в прочем извади някой стъпалце

      Коментар


        #4
        durex_a написа:
        смъквай още а в прочем извади някой стапалце
        Още едва ли ще смъкна, най-вероятно ще я разколача и ще си направя за новата кола от същите говорители.А за стъпало мога да предложа на Thunder 4100 с него е свирила тубата.като цена 450 за двете! Все ми се искаше да си оставя усилвателя, че добре свири ама ако има мераклии за як бас и такива който ще дадат парите ще се разделя с него

        Коментар


          #5
          офертата ми се струва добра ако имах готови пари не бих изпуснал понеже лично съм слушал на такъв пионер и то един и знам за ккаво става вапрос за 2 ше е някаква лудница п.с. и се пак пич ако неси на зор с парите него продавай саунда си е добър (лично мое мнение)

          Коментар


            #6
            Идеята е, че аз сам си правих кутията и занам колко пари и услия съм вложил. От нея нищо не е спестено.А говорителите са "капсоловани" в кутията, защото са захванати от вътрешната страна и след това кутуята е затворена и филцвана. За да извадя говорителите тр да съсипя кутията, това е причината да я продава. С парите хич не съм на зор.

            Коментар


              #7
              kalos написа:
              Ъп!
              да бе пич видях зарибен съм но не разполагам с пари в момента .. :[

              Коментар


                #8
                Е хубаво де, но не си само ти в форума нали

                Коментар


                  #9
                  kalos написа:
                  Е хубаво де, но не си само ти в форума нали
                  да де ама май само аз съм навитака

                  Коментар


                    #10
                    Дам прав си мисля да я свалям от продажба тези дни. Ще играе големия чук и така докато стане на части после малко лепило и хаиде пак в колата Все пак, ако има някои заинтересован, но се колебае има още няколко дена.

                    Коментар

                    Working...
                    X