Касата е правена за Fiat Punto ’94 и заема половината багажник /че и малко повече/Говорителите са Pioneer TS-W307D4. Имат гаранция до 18.05.2009 /купени са от Технополис/Самите говорители са захванати с по 8 "коларски" болта с което се изключва вероятността от свистене около говорителя.Кутията е с вътрешна облицовка от бяла вата, кабелите са по 2 квадрата и за всяка намотка са равни /т.е. и четирите двойки са с еднаква дължина/.По спомени знам, че кутията има следните размери:Долна основа: 320mmГорна основа: 220mmВисочина: ~ 430mmШирина: ~ 1030mmСтраничните стени и вътрешните разделения са подсилени с втора плоскост. Изработена е от МДФ с дебелина 18мм.Снимки може да видите тук.ЦЕНА 350лв./хубаво ще е да я продам цяла защото е залепена цялата кутия и е облицована с черен филц/За контакт: Калин 0887408970 или ЛС /PM/София. /може и с куриер, но кутията е доста тежка/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам:2x Pioneer TS-W307D4 в трапецовидна каса /от Пунто/
Collapse
X
-
durex_a написа:смъквай още а в прочем извади някой стапалце
Коментар
-
Идеята е, че аз сам си правих кутията и занам колко пари и услия съм вложил. От нея нищо не е спестено.А говорителите са "капсоловани" в кутията, защото са захванати от вътрешната страна и след това кутуята е затворена и филцвана. За да извадя говорителите тр да съсипя кутията, това е причината да я продава. С парите хич не съм на зор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар