Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Геймърска Видеокарта с Direct X10+GDDR3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чисто нова Геймърска Видеокарта с Direct X10+GDDR3

ПРОДАВАМ ЯКА ВИДЕО КАРТАВидео Карта RADEON HD 2600 XT GDDR3 256MB 128bit PCI Express НЕ ГЛЕДАЙТЕ МЕГАБАЙТИТЕ ГЛЕДАЙТЕ СКОРОСТТА, ТОВА Е GDDR3 КАРТА !!!всички нови игри 2008 г. вървят перфектно !!!!Директ Х 10 + виста !ИДЕАЛНА ЗА НАЙ НОВИТЕ ИГРИ !НА 1 СЕДМИЦА Е КАРТАТА СЪС 24 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ ОТ ЖАР КОМПЪТЪРС !!подариха ми я и не ми трябва имам 8800GT ! затова я продавам ЦЕНА за фиатаджии и не фиатаджии 89 лв. тел.: 0877/576-578 - Благоевград, пращам с Еконт до цяла България !купена е за 115 лв.
    Bravo GT 1.8

Re: чисто нова ГЕЙМЪРСКА ВИДЕОКАРТА с Direct X10 +GDDR3

zloben9000 написа:
    ПРОДАВАМ ЯКА ВИДЕО КАРТАВидео Карта RADEON HD 2600 XT GDDR3 256MB 128bit PCI Express НЕ ГЛЕДАЙТЕ МЕГАБАЙТИТЕ ГЛЕДАЙТЕ СКОРОСТТА, ТОВА Е ГДДР3 КАРТА !!!всички нови игри 2008г. вървят перфектно !!!!Директ Х 10 + виста !ИДЕАЛНА ЗА НАЙ НОВИТЕ ИГРИ !НА 1 СЕДМИЦА Е КАРТАТА СЪС 24 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ ОТ ЖАР КОМПЪТЪРС !!подариха ми я и не ми трябва имам 8800GT ! затова я продавам ЦЕНА за фиатаджии и не фиатаджии 89 лв. тел.: 0877/576-578 - Благоевград, пращам с Еконт до цяла България !купена е за 115 лв.
    Само не разбрах как игрите от 2к8 ти вървят перфектно на карта за 100 лв.??? Редактирай си мнението така, че то да не заблуждава хората!
    Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Каква марка е видеокартата, защото от MSI до Sapphire примерно има голяма разлика?
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нека не се заблуждават хората. Това е една средностатистическа видео карта. Далеч е от "ЯКА ВИДЕО КАРТА " особено с тез 128бита. На външен вид може и да е яка де ...

Коментар

За 8800GT да кажеш гемърска - ОК, ама тази другата... Аз продавам мойта HD 3850, че вече идва слаба. Прави си изводите колко 2600 е ’ИДЕАЛНА ЗА НАЙ НОВИТЕ ИГРИ’ Цената действително е привлекателна, но хвалебствията са чиста заблуда. Картата е нещо като ентри-левъл в геймърския свят
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Working...
          X