та лаптопчето е на около 3 годинки...личи си че е ползван, все пак е обиколил половин Европа никога не ме е предавал нито мен нито сестра ми, преди беше нейн.но аз го купих от нея. Като работа няма никакви проблеми всичко си му е наред не дава никакви отклонения или грешки. Давам го с дисковете му и подарък чанта за лаптоп /чисто нова/. Продавам по по две причини : трябват ми $ и просто не го ползвам и ме е яд как стои със седмици без дори да го включа. Купуван е от Германия и никога не е влизал в сервиз. Единственото неприятно нещо ако мога да го нарека така е че клавиатурата е с немска подредба...т.в. има два разменени бутона...на мен не ми пречи защото немския ми беше любим на времето като цяло клавиатури се продават и са евтини ако някой държи да я сменя...Батерията му държи повече от час. Лично аз съм го изпробвал и със слушане на музика и яко брауз си издържа толкова а ако го пазиш и си го настроиш на икономично ползване ще държи поне два часа. Цената е 400лв.ето малко спецификации:- HDD 80gb /няма лоши сектори/- Intel Pentium M 730 mit 1.6 GHz- 512 MB DDR II RAM - Mobile ATI Radeon X700 mit 128 MB- 15,4 WSXGA+ TFT Display (Auflösung 1680 x 1050)- Bluetooth, IR, SP/DIF, DVI, 5-in-1 Card Reader- WLan Adapter (802.11a/b/g)PS. Желателно е купувача да е от Варна или региона защото неискам да го пускам по куриери, като ги знам как пазят...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам лаптоп: Acer Travelmate 8100
Collapse
Заключена тема
X
X
-
пу за менСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ