Внос от USA, чисто нов, ето характеристиките:HP Pavilion dv2840seCPU: AMD Turion 64 X2 2.0GHzRAM: 4 GB DDR2HDD: 250 GBOptical: Light-Scribe DVD-RWVideo: Nvidia GeForce 7150M (Shared memory)Extras: Webcamera,WiFi 5-in-1 Digital Media Reader,Remote ControlЦена: 1500 лв.тел.: 0898/332-829 - София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чисто нов лаптоп HP на добра цена
Collapse
X
-
u_bo
колега, ако СЕРИОЗНО преразгледаш цената - имам интерес.Аргументи- цената в щатите на този модел нов е около 1000 лв.- има гаранция и поддръжка за този модел - САМО в САЩ - помисли как се отразява на цената- цената на втора употреба компютър с гаранция започва от минус 20%- лицензния му Windows Vista се признава в БГ само ако има документ за покупката - пазиш ли го?ако си решил да го продаваш - имам интересако си решил да си го оставиш - разбираемо е
-
Бате не ми се прави на хитър, мислиш си, че не съм наясно с цели и с всичко ли? ЕТО ТИ ЦЕНА В САЩ:http://www.radioshack.com/sm-hp-pavi...863.htmlЕТО ТИ ЦЕНА В ЕВРОПА:http://store.by01.com/10b/HP-Pavilio...15HSNWE.htmlВ България ще ми кажеш ли ориентировъчна цена на НР с подобни характеристики?Ами не е под 1800-2000лв Циганиите ги прави на пазара,има обява,има цена,не мога да разбера що сер*ш празни приказки,очакваш че ще ти смъкна 500 лв. от нищото?Такива балъци бате много малко останаха, не се бъркай където не ти е работа за напред, просто съветex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
u_bo
ако беше спазил добрия тон ... ноето за да не съм голословенhttp://www.ecost.com/detail.aspx?EDP=40898548875$ * 1.25 = 1094 лв.относно балъците .. професионално се занимавам с компютри и стоя зад всяка дума която съм написал.спирам да следя и чета тази тема. ако някой има да ми казва нещо - на личниPeace p.s. а в БГ -Acer AS5715Z-2A1G12Micpu intel T2330 C2ram 2GBhdd 120tft 15.4Wide12 месеца ГАРАНЦИЯ В ЦЕЛИЯ европейски Съюз - 970 лв.
Коментар
-
Е такова сравнение просто нямаше... все едно сравни Дачия с БМВ, кола ли е - кола, върви ли - върви... Става въпрос за Pavilion DV 2xxx, а не за "най-евтиния лаптоп" !Публикуващия обявата може да напише дали подлежи или не на коментар цената... И аз мразя когато някой се опитва да "вози" незапознатите, но за сравнение използвай, ако не същия то поне подобен модел....Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Добре ще направиш като спреш да следиш темата Сравненията са ти смешни, а и тази цена която даде - що не си го купиш на тази цена, а се занимаваш с мен да ти правя коментар на цената???ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Добре ще направиш като спреш да следиш темата Сравненията са ти смешни, а и тази цена която даде - що не си го купиш на тази цена, а се занимаваш с мен да ти правя коментар на цената???Fiat Grande Punto
Коментар
-
Grisha написа:Мерси за подкрепата колегаFiat Grande Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар