Фотоапарата няма драскотина!Работи перфектно!Купен е на 23.01.08 година от центъра на Сони в ЦУМ, и има гаранция 18 месеца - до 23.07.2009 година!През трите месеца ползване са направени с него максимум 50 снимки и литиево-йонната батерия е заредена само веднъж!Апарата си е като нов, перфектно запазен!Ето линк с инфо за модела - http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=4536Технически данни:-7.2 МЕГАПИКСЕЛА (1/2.5 CCD)-3X ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ-3Х ЦИФРОВО ПРИБЛИЖЕНИЕ-МАКРО РЕЖИМ -2см-ВИДЕО КЛИП СЪС ЗВУК -640Х480-56МВ ВГРАДЕНА ПАМЕТ-СЛОТ ЗА MEMORY STICK PRO DUO-2" TFT LCD ДИСПЛЕЙ-LI-ION БАТЕРИА + ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВОФотоапарата е пълен комплект:- фотоапарат- отделно зарядно за литийво-йонната батерия- USB кабел за връзка с компютър- Аудио/Видео кабел- оригинална връзка за ръка SONY- кутия, книжки и т.н.Към него давам и оригинална 2GB Memory Stick Pro Duo карта памет - купена преди седмица от Технополис за 59 лв, също с гаранция!Продаден!Мисля, че предвид състоянието му /като нов/ цената е много изгодна!Гр.СофияЗа контакти - лични съобщения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам дигитален фотоапарат SONY DCS W35 -Продаден
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само да кажа, че апаратът е уникален имам го същия и колегата го пуснал на страхотно ниска цена, който го вземе няма да сбърка. Само ще вметна, че при напълно заредена батерия прави 500 снимки СЪС светкавица преди следващото зареждане. Успех !www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Само да кажа, че апаратът е уникален имам го същия и колегата го пуснал на страхотно ниска цена, който го вземе няма да сбърка. Само ще вметна, че при напълно заредена батерия прави 500 снимки СЪС светкавица преди следващото зареждане. Успех !Fiat Grande Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар