Офертата е съвсем сериозна!!!Имам един диван който ми идва в повече, не знам от коя година е но определено е "Old School"!Има механизъм с който става на спалня! С една хубава покривка отгоре ще му придадете по-модерен облик!Подходящ е за някои от следните ситуации: - новото ви жилище е напълно празно, нямате предвиден бюджет за обзавеждане - някъде на село(вилата) искате да монтирате още едно легло(диван) за да има място за повече гости но все се чудите дали си заслужава инвестицията - и за всички останали случаи в които просто ви трябва временно или не чак толкова временно решение на проблема с разтегателния диванДивана заменям за бутилка от посоченото в заглавието питие
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заменям диван за бутилка Scotch Whisky - Заменен!!!
Collapse
X
-
Re: Заменям диван за бутилка J&B Scotch Whisky
Stoyo написа:Офертата е съвсем сериозна!!!Имам един диван който ми идва в повече, не знам от коя година е но определено е "Old School"!Има механизъм с който става на спалня! С една хубава покривка отгоре ще му придадете по-модерен облик!Подходящ е за някои от следните ситуации: - новото ви жилище е напълно празно, нямате предвиден бюджет за обзавеждане - някъде на село(вилата) искате да монтирате още едно легло(диван) за да има място за повече гости но все се чудите дали си заслужава инвестицията - и за всички останали случаи в които просто ви трябва временно или не чак толкова временно решение на проблема с разтегателния диванДивана заменям за бутилка от посоченото в заглавието питиеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Stoyo написа:Размера на дивана е ш 220см д 80см в 65смА относно напиването, по-скоро ще се почерпя все пак няма да се наливам сам като пияницаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар