тениски с лого на FIAT Тъмноситята е с цена от 10 лв има и още 2 надписа PUNTO или BRAVO или BRAVAа бялата е с цена от 4лв има и още един надпис PUNTO или BRAVO или BRAVAсамо с лого на FIAT 3 лв до 56№ нагоре 4лв
И аз така си мисля да са само с логото на ФИАТ и моделите на колите ПУНТО или БРАВО или БРАВА тези са като начало от други модели търса и с дълък ръкав горни ама нещо не намирам на добра цена или са все шарени с надписи би било да са сини с бели букви в клуба на БМВ са по 20 лв ама са сигурно за клуба ще има и бродирани по нататак да се направи програмата само а за лятото шапките се правят ще ги има и в магазина на бул"Ал.Стамболийски"№ 155 в магазина на FIAT там вече продават от Алфата
суичери и блузи ами то ги снимах ама нещо са големи снимкиа няма програма да ги намаля и утре ще ги пусна от друг компютъра блузите са то тази фирмаДЕНИЗ ЕООДХасково, ул. Пещера 14Тел: 038/ 661188; Производство на спортно облекло и трикотаж.Иначе мисля че оригинала е това Турска фирма- Deniz-Sport.com
Ако някой търси Тениски ,суичери ,шапки БРОДИРАНИ в СОФИЯ има много видове марки коли на добри цени тениски с 2 бродерий 15 лв суичери 40 лв шапки мисля че са 10 лв казват че са правени в България адрес до Военна Болница на сфетофара на Гешов / Несторов/ и края на Г.Софийски
от този магазин има тениски шапки и суичери само с основната емблема на коли има доста марки коли за ФИАТ е новата емблема и скорпиона и са бродирани има на АЛФА Фиат ,Мерцедес и много други и цените са прилични аз имам надписи за ФИАТ, ПУНТО ,БРАВО И ВРАВА също и лото на сайта на форума fiat-bg.org те са лепенки едните са /флог / за тенсики и суичери например ама трябва да са памучни
Коментар