Продавам абсолютно НОВ, неизползван безжичен рутър Belkin F5D7230.Бях с друга версия на модела повече от година, но нещо се прецака и започна да забива по няколко пъти на ден.Съответно направих рекламация, тъй като беше в гаранция и ми беше подменен. Получих го днес - както е видно гаранцията на новия стартира от вчера (вижте снимките).Но междувременно не издържах без нет в къщи и взех назаем един Д-линк, който скоро замених с купен от мен Linksys - тъй като реших да си взема по яка машина, а размотаването със замяната продължи почти 3 седмици. Този не съм го ползвал, само съм го пуснал за да го пробвам - работи нормално.Има 4 кабелни порта и безжична връзка, поддържа всички видове връзки по лан, безжичната връзка има множество възможности за кодиране, има вграден DHCP сървър - което ще рече че си организира вътрешна мрежа и през достатъчно оборудване може да държи много компютри.Искам само да предупредя, че модела не е от най-силните на пазара, но това е видно и от цената. Идеален е за домашна употреба на нет - нормално сърфиране.Има 2 години гаранция - тече от вчера.Цена - 50 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неизползван безжичен рутър!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
t_andonov написа:колега това как се монтира изисква ли някакви настройкиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:t_andonov написа:колега това как се монтира изисква ли някакви настройки
Коментар
-
Сори, имам си часовник, даже няколко зависи с какви дрехи съм Вярно - Касио 2бр и един не му помня марката за костюм ( с кожена каишка и т.н.), ама я кажи може ли някъде да се видят твоите часовници - след няколко месеца жената има рожден ден и може да и взема нещо по този повод...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:Сори, имам си часовник, даже няколко зависи с какви дрехи съм Вярно - Касио 2бр и един не му помня марката за костюм ( с кожена каишка и т.н.), ама я кажи може ли някъде да се видят твоите часовници - след няколко месеца жената има рожден ден и може да и взема нещо по този повод...
Коментар
-
BEX---GT написа:колега, това за уайърлес интернет вкъщи ли е, че един приятел си търси, да му кажаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар