Голите фактиq следим темата:vectra е продал телефон за 300лв, той се оказва краден. Връща 100лв от сумата, остава да дължи 50лв. Твърди че ги няма.FAB_DESIGN е прецакан с 300лв, от които си е върнал 100.И двамата потвърждават историята.Срещу vectra няма да предприемем нищо, защото е бил достатъчно коректен за да върне и 100лв. Съгласете се, че все пак е направил и това. Ако беше това, за което го обявявате, нямаше и стотинка да има. Но не е върнал пълната сума, затова имайте едно наум при търговия с него.FAB_DESIGN се е съгласил на връщане на половината сума, така че нека да си настоява за нея. Смятам че с връщането на тази сума ще се реши спора, и ще изчисти името на vectra.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сигнал за ИЗМАМНИК във форума
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FAB_DESIGN написа:engboris написа:ако, FAB_DESIGNне преснима въпросният документ и не го побликува в форуматрябва да спре да говори.Но от зялата работа за мен е ясно само едно нещо, което си знам от преди.Този който купува GSM втора ръка без кутия, без изтекла дори гаранция и т. н.става СЪУЧАСНИК на КРАДЕЦА!vectra написа:Документа за изземането на телефона на в800и го има в Даниел и аз не го отричам...
Коментар
-
vectra написа:Добър ден!Аз съм Николай Симов-Брат на Митко!Тъй като следя какво се случва с този случай,а и аз лично съм се срещал с Даниел искам да кажа две неща:1.Ето това е сайта - http://www.all4smartphone.com/forum/...ic.php?t=30745 ( може да забележите как е написал,че аз съм му продал телефона и че всичко се е случило сега) , за който говори(Fab_Design) за "изпържен" и той няма абсолютно нищо общо с Митко!Там регистрацията е моя,а случая е следния: Първо с tsekov(въпросния "изпържен") ми изпраща телефон samsung d900 като се уговорихме че е поправим и е за смяна на регулатор на напрежението!Но далеч не беше така!Телефона седя два дни в сервиз и ми го върнаха с думите: Където е отварян този телефон, там го занеси,НЕПОПРАВИМ Е,разлепени са му всички чипове и 100 регулатора да сменим пак не може да включи!Второ когато аз му се обадих и му казах за това нещо, той ми каза, че нищо не може да направи и да се оправям!След няколко дни се чух с баща му (tsekov е някой на 14-15години) и се разбрахме да си го вземат обратно!Тогава се обадих и ги попитах всичко ли е наред и дали потвърждават, че си получават всичко обратно!ПОТВЪРДИХА!Сега ми казва, че съм взел дисплей занякакъв siemens!Не знам какво съм спечелил(ако прочетете темата ще видите че той(tsekov) казва, че телефона е поправен и работи и, че не било отлепено и едно чипче) освен че плащах куриери и се занимавах няколко дни да го издирвам, защото не отговаряше на телефона си!2.Преди няколко дни брат ми получи лично във tuning форума(от fab_design,Skywalker или както му беше ника там) и му отговори,че в момента не може да му даде тези 50лв!Всичко това което се случва в момента е за въпросните 50лв!колкото до 100-те лева..за няколко дни ги получи Даниеле и не разбирам като лъжеш за всичко до къде искаш да стигнеш!Продал ти е краден телефон ТАКА е!Но защо вчера не си вдигаше телефона когато ти звънеше брат ми, за да се разберете днес да отидете заедно в 5-то РПУ?Аз няма какво повече да напиша,провокира ме начина, по който той парадираше за "Изпържен от друг гсм форум"!Лек ден!
Коментар
-
А ясно къде ти е бил проблема. Не можеш да спиш заради това, че не са ти върнали прословутите 50лв. Ми що не написа така в първия пост ами изписа един куп глупости докато си кажеш, че всъщност проблема ти е за 50-та лв? И нещо се обърках един път ги изкаш един път не. За мен нещата са от ясни по ясни. Преебал си се сам в опита си да направиш далавера и когато си разбрал, че си се преебал сега не можеш да спиш докат не получиш морално удовлетворение. За собствената си грешка, почна да изкарваш хората по черни и от дявола и да сееш квалификации на всякъде. И най-интересното ми е, след като си толкова ларж и широкоскроен, ти с какво се занимаваш? Защото като гледам, по цял ден дебнеш къде Митко ще пусне обява за телефони за да напишеш прословутата си тема. И я пишеш така се едно е станала вчера. Или сега ще ми кажеш как много милееш за благосъстоянието на другите и искаш да не бъдат и те "измамени: от мафиота Митко. :D
Коментар
-
Scorpion_BV написа:А ясно къде ти е бил проблема. Не можеш да спиш заради това, че не са ти върнали прословутите 50лв. Ми що не написа така в първия пост ами изписа един куп глупости докато си кажеш, че всъщност проблема ти е за 50-та лв? И нещо се обърках един път ги изкаш един път не. За мен нещата са от ясни по ясни. Преебал си се сам в опита си да направиш далавера и когато си разбрал, че си се преебал сега не можеш да спиш докат не получиш морално удовлетворение. За собствената си грешка, почна да изкарваш хората по черни и от дявола и да сееш квалификации на всякъде. И най-интересното ми е, след като си толкова ларж и широкоскроен, ти с какво се занимаваш? Защото като гледам, по цял ден дебнеш къде Митко ще пусне обява за телефони за да напишеш прословутата си тема. И я пишеш така се едно е станала вчера. Или сега ще ми кажеш как много милееш за благосъстоянието на другите и искаш да не бъдат и те "измамени: от мафиота Митко. :D
Коментар
-
Нали не ми четеше мненията бе? Как така ми отговаряш? :D Всичко дето написа е един голям балон пълен с нищо. Просто защото и сляп човек да е сам може да види колко си елементарен в действията си. И тая нескрита злоба и липса на душевен мир не можеш да я скриеш зад някакви купечки думи. Дори и дума на обелваш за това, че в Опел форума ти направиха темата на пух и прах. Същите тия хора дето за разлика от теб познават Митко. И аз от там го познавам. Ходили сме на срещи заедно и т.н. Но не ми е нужно много за да разбера кой що за човек е. А и се е доказъл нееднократно като точен човек. Затова го защитавам. А я виж се ти, никой не излезе друг да каже, да той е ИЗМАМНИК и ми продаде краден телефон. Проблема ти с Митко си е чисто личен между вас двамата. Но вместо да го решите като такъв, макар, че се е стигнало почти до това, ти си лееш злобата публично из форуми. Щото не ти е проблема какво ще стане, проблема ти е да си правиш вендетата, като душевна чикия. Но знаеш ли какво, ще си останеш овца без изтория. Така става с хора като тебе. А на Митко "бизнеса" няма да го провалиш, щото дори и по 100 теми на ден да пишеш, малко са хората дето ще ти повярват на това което пишеш. И знаеш ли защо, защото не извади и едно доказателство за това, че Митко е ИЗМАМНИК както то го нарече. Ако Митко беше измамник, щеше да те отсвири още веднага след продажбата, нямаше да ти отговаря по форумите и със смяна на ника си решаваше проблема. Но той не го направи и точно тук ти се пропуква лодчицата на която се опитваш да ни возиш. Да не говорим, че си му пуснал и номерата на телефоните му без негово разрешение в нета, което не съм много сигурен ама не е много законно.
Коментар
-
Писна ми да ви чета глупостите. Всеки вади кирливи ризи и ако оставим нещата така темата ще стане готов сценарий за криминален латино сериал.Мисля че достатъчно време стоя за да може всеки който се интересува да се запознае с нея. Можете да продължавате да се дъвчете но няма да е тук.Заключвам темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар