snaiperisto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАДЕН, НЕИЗПОЛЗВАН телефон с две сим карти, в гаранция.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Принципно покет РС-то няма меню. Има това, което му качиш, а предполагам че твоят приятел няма проблеми да работи с windows като е на английски? Това е същото, даже по-елементарно Евентуално за доставка до друг град мислил ли си? А и извинявай, не обърнах внимание има ли някаква гаранция и ако няма и се окаже че нещо се е скапал какво правиме?Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Гаранция не съм питал дали има Телефона не е пипан, но като го разглеждах не ми изглеждаше да се е скапал ... Доставка до друг град - естествено, че ще се разберем - я еконт, я спийди - каквото кажете Неговия windows е с БГ пакет, за това като му оправям компютъра адски се изнервям от гадните преведени все едно от някой селянин дето не е работил никога с компютър надписи Телефона все още си лежи в кутията тук до мен и си чака новия собственик ...едит: Попитах току-що - Има и гаранция 2 години, от 31ви Януари 2008 година, има кратка инструкция как се работи и подробни обяснения къде точно в менюто и т н... Довечера ще ми донесат документите и ще пиша какво друго има
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар