Здравейте Дали ще се намери някой който да услужи с един колесар ? за 1 ден ?Много ми трябва колесар а няма от къде да го взема ... искам да си докарам колата от пловдив до софия ... но не е в състояние да го направи на собствен ход а ... на пътна помощ не ми се дават 800 лева които ми поискаха ...та ако някой може да услужи бих го почерпил Или ако знаете от къде мога да наема колесар ? пак може да споменете ще ми помогнете много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наем на колесар за 1 ден :?
Collapse
X
-
Пловдив-София 800 лева Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 тия да не са откачили по колко излиза това на километър ,че те Еконт ще ти вземат по малко бе човек.Познат в събота си купи Мотоциклет и го изпрати по Еконт от Кюстендил до В.Търново за 54 лв.Ами да сега пробвах с ел.калкулатора на Еконт и за 1000 кг дава 420 лв.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
абе проблема е че съм много зле с финанситета гледам някакси да го докарам колкото може по тънко че ...иначе намерих човек в пловдив който ми иска 200 лева да я докара но и те са ми много имайки впредвид че съм я купил колата и ми предстои да налея в нея още към 1000 за ремонтFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Tornado написа:Пловдив-София 800 лева Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 тия да не са откачили по колко излиза това на километър ,че те Еконт ще ти вземат по малко бе човек.Познат в събота си купи Мотоциклет и го изпрати по Еконт от Кюстендил до В.Търново за 54 лв.Ами да сега пробвах с ел.калкулатора на Еконт и за 1000 кг дава 420 лв.Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар