Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tronsmart - Уникално зарядно за телефон с технология QuickCh

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tronsmart - Уникално зарядно за телефон с технология QuickCh

Здравейте колеги,поръчах от братята китайци няколко зарядни за мен и мои приятели и за да хвана цена, взех повече. Сега имам няколко за продаване.Зарядно за телефон с уникални качества - новата технология на Qualcomm - Quick charge 2,0 е много по бърза и сигурна при зареждане на батерията на вашия телефон.Времето за заряд е 75% по кратко - или с други думи - ако иначе се зарежда за 4 часа, сега ще се зарежда под 1 час!Зарядното е абсолютно ново, неупотребявано, запечатано!Комплекта включва зарядно, 2 метра слециален USB- micro USB кабел, инструкция за експлоатация.Естествено не всички телефони поддържат ртази технология на заряд - можете да проверите дали вашия телефон има тези технически възможности тук:https://www.qualcomm.com/products/sn...arge%202.0По принцип всички нови телефони/таблети, които са с процесор Qualcomm Snapdragon поддържат този тип зареждане!Дори и да не поддържа вашето устройство тази технология, не е проблем да бъде зареждано от това зарядно - много е мощно и също бързо зарежда и по старите машини! Личен опит - аз съм с HTC A9, с обикновено зарядно ( оригинално на телефона ) - от 25% до 100% - около 4 часа, с друго хубаво зарядно ( на ЛГ Нексус 4) - 5-6 часа, с този Тронсмарт - 1 час...Имам по 2бр зарядно за кола и зарядно за 220в.Цената е 25лв за бройка! Намират се в Хасково, изпращам по ЕКОНТ.
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Остана само за кола, другите заминаха.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
    X