Здравейте ,колеги!Продавам въпросната навигация ,понеже не ми е нужна повече...Моделът е Garmin nuvi54LM.Използвана е няколко пъти ,но вече не ми е нужна и я пускам за продажба.Има гаранция до 13.02.2017 година към Технополис.Давам всичката документация - гаранционна карта и касова бележка ,както и всички аксесоари от комплекта - зарядно за 12 волта ,кабел за връзка с компютър и стойка за стъкло.Има доживотно обновление на картите ,като в момента е с най-новата карта.Картата е за ЦЯЛА ЕВРОПА и България!!!Не се интересувам от бартери!Пращам по куриер с опция за преглед и тест!!!Цената подлежи на лек коментар в предвид състоянието на устройството! Цената е 219лв.Телефон за връзка О8968О4О59 - Симеон.Може и тук на ЛС...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ Garmin nuvi54LM
Collapse
X
-
След кто няколко души ме питаха дали е за камион-не, не е за камион... Моделите на Гармин за камион са доста по-скъпи... Нова крайна цена - 199лв...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Реклама
Collapse
Коментар