Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам домашен subwoofer Quadral SUB55

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам домашен subwoofer Quadral SUB55

Продавам гореспоменатият суб за домашно кино.Работи безупречно. Приятел ми го донесе от Германия преди години и от тогава ми служи безпроблемно както за кино така и за музика.За марката няма нужда да казвам. Не е последне модел, но пък не отстъпва по нищо на съвременните.Характеристики (някои са по спомен понеже отдавна заминаха кутията и книжките):- честотна характеристика 30 - 200 Hz- максимална мощност 150W, номинална 75W (напълно достатъчно ми е било за 20 квадрата стая)- размери (ш x в x д) 410 x 370 x 280 мм без крачетата с тях + 40мм височина- говорител 205 mm двунамотков.на снимките това което се вижда от горе е прах, има тук таме леки драскотинки от бърсането (на живо са доста по невидими). цена: 160лв.За колеги от форума може лично да дойдат и да го чуят. За София може да го доставя лично за проба. Може и куриер, но е към 14 кила и доставката няма да е много тънко, но ако някой толкова държи няма проблем ще го опаковам и пратя.за контакти, на ЛС, ewing@abv.bg, 0889 83 41 40
    Прикачени файлове
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Ето и една снимка на която се вижда че драскотините не са толкова сериозни колкото изглеждат на другата снимка.
    Прикачени файлове
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Продаден! Честито!Ключ моля!
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
      X