Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТЪРСЯ АКУМУЛАТОР НОВ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ТЪРСЯ АКУМУЛАТОР НОВ

Нов акумулатор за Фиат пунто 1,2... Ако знаете някъде на ниски цени или в промоции... СПЕШНО!

Зависи, какво разбираш под ниски цени. Преди две седмици питах в нашия град и ми предложиха 50Аh от 90 до 150лв. Това с изкупуване на стария за 10-на лева. И все пак акумулатор не се взима всяка година. Преди 6 години взех 45Ah Varta и още карам с него(тази зима може и да не издържи но това са 6 години )
    ===/////===
    Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
    Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката

Коментар

Намерих фирма TIM Autoparts, която предлага акумулатори STARLINE, GIGAWAT, BOSCH на много добри цени и изкупува стари. Доставка за София 4 лв.За пунтото предложиха STARLINE 44 Ah с 3 г. гаранция за 75 лв./ с вземане на стария акумулатор става 65 лв. Донесоха ми го, сложиха го и край. Нищо не проверяваха (аз не че разбирам много ама не трябва ли да се провери нещо зарежда ли не зарежда ли....), гаранция не ми дадоха, защото "била съм вкарана с компютъра им и нямало проблеми, да се обадя ако има нещо"... Един касов бон получих, на който пише 69 лв. и печат и това е.И сега уж съм с нов акумулатор, ама нещо не ми е кеф Ама като искам за без пари така става...

Коментар

Working...
      X