Продавам - заменям гореспоменатия лаптоп, защото след покупката на дълго чакания геймърски компютър за синчето, той е вече излишен.Машината е старичка, но работи отлично.Характеристики:17инча дисплей, лъскав, с отлична видимост и без проблемни пиксели.Процесор - Intel Celeron M 1,6ghz, 1gb RAM, 250gb HDD, DWD RW, 2 USB, wi-fi.Батерията е пълен мъртвец, не държи грам. Върви си със адаптор естествено.Инсталиран е с Windows 7 Ultimate, SP1 - съвсем прясна инсталация.Работи много добре, даже бях учуден че така добре тръгна 7цата.Качени са най нужните неща - антивирусна, кодеци, плеъри, utorrent и др.Готов за употреба. Отличен е за домашна употреаба - интернет, филми, офис работа. Няма офис пакет, но при желание на клиента мога да му кача някакъв.Най голямата забележка е една счупена панта, която не съм се занимавал да правя. Предвид че е ползван само като настолен, това при мен не е било проблем.За протокола му търся цена 160лв или замяна за хубав монитор 19-20-21-22 инча като ще се разберем кой на кого и колко ще доплаща според офертата.Склонен съм на коментари.Ето малко снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам/заменям лаптоп Fujitsu-Siemens Amilo Li1818-17инча
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse