Налични нови радар-детектори изглеждащи като количка ламборгини. Опростено ползване, три ботона : усилване и намаляне на звука, както и бутон за градски и извънградски режим. Руско-китайско изделие. Подържани езици : английски и руски Опростено ползване, три ботона : усилване и намаляне на звука, както и бутон за градски и извънградски режим. Руско-китайско изделие. Подържани езици : английски и руски. Два стандарта захранване, в комплекта е с кръгъл захранващ от запалката жак. Police X-BAND-10.525GHz+/-100MHz-1500-2500MPolice K-BAND-24.150GHz+/-175MHz-1200-2500MTripod K-BAND-24.125GHz+/-175MHz-250-1200MTripod KU-BAND-13.450GHz+/-125MHz-450-1500MPolice KA-BAND-34.700GHz+/-1300MHz-800-1500MTripod KA-BAND-33.400GHz+/-1300MHz-200-600MLaser Beam-904mn+/-33KMHz-1:Margin of error:+/-10MWireless duplex transmission frequency-2:Distance:0-999MMaximum Temperature Capacity--100℃-125℃ В комплекта, радар детектор, антихлъзгаща подложка, зарядно с букса за запалка, usser manual.Тествани в реално време! ЦЕНА 41.99леваЗа контакти: тук, skype: qvkataaa, hometarget@mail.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радар детектори във формата на кола Lamborghini
Collapse
X
-
Колега извинявай за офтопика но имам няколко въпроса това нещо въобще хваща ли някакви радари , камери и т.н. понеже е китайско знам ли...изглежда много готино ама за 40 лева имам чувството ,че няма да хваща никакви сигнали или ще ги хваща след като са ме цъкнали примерно ?? :D ?Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
-
Пазарен принцип е да не се пада много от цената защото купувачите започват да се чудят дали стоката въобще е стока :D Преди два дни го изпробвах от Цариградско Шосе мола, през центъра, околовръстното до красно село . Хвана хиляди бензинджииски и СОТаджииски, както камерата на орлов мост, хвана и пистолет на околовръстното, който просто беше насочен в моя посока. Ако бях писал цена от 80 лева нямаше да се чудиш. Не мога да забогатея от подобни стоки и не си качвам голяма печалба. И все пак ако не искаш да се чудиш винаги можеш да си вземеш COBRA имат модел от тази година, с който няма да се съмняваш според мен :D"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар