Продавам 2-те зъбчатки за дългата 5-та скорост - 2000 оборота -85км/ч , 3400 оборота- 140км/ч . Подходяща е за директна замяна на старите зъбчатки на Браво/Брава/Мареа/Мултипла с 1.6 16в мотора преди 99-та година. Предавателно отношение 31/38 (ориг. на късата кутия е 34/33). Цена за 2-те зъбчатки 35лв. За контакти на ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зъбчатки за дълга 5-та скорост Браво/Брава/Мареа
Collapse
X
-
u_bo
-
изглеждат точно като тези в тая тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EE%F0%EE%F1%F2 ,само дето надписите са 31/38.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
И аз продължавам да имам интерес, но никой не продава. То трябва да се скупоса цяла кутия или някой да има счупена такава. Другото е да се купи цялата кутия но пък от морга няма как да се знае със сигурност какви са предавките. Знам че са от модела с пласмасови колектори. Последно като вариант е някой с дълга 5та ако му иде дълга да се навие да се трампят зъбчатките. Давам къси взимам дълги и всички щастливине подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
kalin555 написа: Преглед на мнениетоИ аз продължавам да имам интерес, но никой не продава. То трябва да се скупоса цяла кутия или някой да има счупена такава. Другото е да се купи цялата кутия но пък от морга няма как да се знае със сигурност какви са предавките. Знам че са от модела с пласмасови колектори. Последно като вариант е някой с дълга 5та ако му иде дълга да се навие да се трампят зъбчатките. Давам къси взимам дълги и всички щастливи
Някои хора взеха от дизел, пак става - стига да ти харесва предавателното число.
Твойте в момента които са сега също са надписани
Иначе съм видял десетки ск.кутии на браво/а/мареа да отиват за склап в моргите - вече са много стари модели и няма търсене.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар