Продавам си турбо купето на части. Колата я взех за донор на жълтата, така че мотор, скорости електороника и всичко по предницата не се продава. Към момента от колата единствено е продаден салона.Продавам 16-ки от 16VT купе. Джантите са 4x98 в добро състояние. Гумите са 205/50/16, предните са Pirelli Snowsport дот 09, задните не помня каква марка бяха, но дот-а им е 08. В предните има малко повече живот. Гумите като цяло не са върха, но стават за един сезон. Най-добре някой да си ги види на място, за да няма недоразумения. Извинявам се за отрватителните снимки на гумите, но просто не смогвам да стигна до колата в нормално време, за да ги снимам на светло. Цена на джантите с гумите: 250лв (Коментар само на място)Тел: 0897 425 630
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 16V Turbo на части
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За тази кора, която се вижда на снимката ли питаш? Вчера докато разглобявах в сервиза, точно това ми направи впечатление, че или я няма или моя приятел я е махнал, когато е свалял генерацията. И резервоара ми изглежда различен на 16VT-то и се зачудих дали изобщо стандартно я има тази кора при тях. На 27-ми ще проверя дали се търкаля из сервиза някъде или я няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар