Продавам предно стъкло за Фиат 500чисто ново - трислойно - цена 190 левана www.fiat500126.com струва 150 европиши на лични съобщения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам предно стъкло за Фиат 500
Collapse
X
-
Да , и аз така прочетох. Истината е че Щаер Пух са ползвали лиценз на Фиат 500, но двигателият си е тяхна разработка. Не знам колко е ползвано от Фиат 500, но има доста причудливи конструкторски решения. Двете бутала са разположени като БОКСЕР едно срещу друго и има много слаби вибрации. Стартерът е инверторен генератор и играе като динамо след палене с две ремъчни предавки. Охлаждането е рабира се въздушно, но има и малък радиатор за маслото.Скоростната кутия предава движението на задните колела с полуоски които се къпят в цели кожуси от масло. Има и много готино найлоново резервоарче за водата на чистачките която се подкачва с една ръчна помпичка, но сигурно и при Фиат 500 е така.Кара дизелов двигател на 100% олио с устройство
Коментар
-
SteyerPuch написа:Да , и аз така прочетох. Истината е че Щаер Пух са ползвали лиценз на Фиат 500, но двигателият си е тзхна разработка. Не знам колко е ползвано от Фиат 500, но има доста причудливи конструкторски решения. Двете бутала са разположени като БОКСЕР едно срещу друго и има много слаби вибрации. Стартерът е инверторен генератор и играе като динамо след палене с две ремъчни предавки. Охлаждането е рабира се въздушно, но има и малък радиатор за маслото.Скоростната кутия предава движението на задните колела с полуоски които се къпят в цели кожуси от масло. Има и много готино найлоново резервоарче за водата на чистачките която се подкачва с една ръчна помпичка, но сигурно и при Фиат 500 е така.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Малко по темата http://forum.126p.info/viewtopic.php?t=113 :D Дано се намери фен с излишна парица :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар