Да , и аз така прочетох. Истината е че Щаер Пух са ползвали лиценз на Фиат 500, но двигателият си е тяхна разработка. Не знам колко е ползвано от Фиат 500, но има доста причудливи конструкторски решения. Двете бутала са разположени като БОКСЕР едно срещу друго и има много слаби вибрации. Стартерът е инверторен генератор и играе като динамо след палене с две ремъчни предавки. Охлаждането е рабира се въздушно, но има и малък радиатор за маслото.Скоростната кутия предава движението на задните колела с полуоски които се къпят в цели кожуси от масло. Има и много готино найлоново резервоарче за водата на чистачките която се подкачва с една ръчна помпичка, но сигурно и при Фиат 500 е така.
Да , и аз така прочетох. Истината е че Щаер Пух са ползвали лиценз на Фиат 500, но двигателият си е тзхна разработка. Не знам колко е ползвано от Фиат 500, но има доста причудливи конструкторски решения. Двете бутала са разположени като БОКСЕР едно срещу друго и има много слаби вибрации. Стартерът е инверторен генератор и играе като динамо след палене с две ремъчни предавки. Охлаждането е рабира се въздушно, но има и малък радиатор за маслото.Скоростната кутия предава движението на задните колела с полуоски които се къпят в цели кожуси от масло. Има и много готино найлоново резервоарче за водата на чистачките която се подкачва с една ръчна помпичка, но сигурно и при Фиат 500 е така.
Да имат много странни конструкции, даже са произвеждали дизелови двигатели за БРАВО/БРАВА ,но дза съжаление много малко.Е аз карах навремето Фиат Брава на която в "типеншайна" и пишеше FIAT BRAVA STEYERPUCH, колата беше с атмосферен 1.9d мотор.
Коментар