Днес го закупих с цел да го монтирам на фиат мареа комби и не зная точно за какъв модел фиат е. За съжаление не става за моята кола и ми е излишен. Теглича е много запазен и изглежда като нов. Направил съм му снимки от всички страни. Телефон за връзка 0895618671:скайп: karakondjal или ЛС . Пращам в цялата страна с желания от Вас куриер за сметка на купувача.Ако на някой ще му върши работа и го устройва негов е.Цена 150 лева ПРОДАДЕН
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам оригинален теглич за фиат - ПРОДАДЕН
Collapse
Заключена тема
X
X
-
upstbeer68 написа:Днес го закупих с цел да го монтирам на фиат мареа комби и не зная точно за какъв модел фиат е. За съжаление не става за моята кола и ми е излишен. Теглича е много запазен и изглежда като нов. Направил съм му снимки от всички страни. Телефон за връзка 0895618671:скайп: karakondjal или ЛС . Пращам в цялата страна с желания от Вас куриер за сметка на купувача.Ако на някой ще му върши работа и го устройва негов е.Цена 130 лева
Коментар
-
upstbeer68 написа:Днес го закупих с цел да го монтирам на фиат мареа комби и не зная точно за какъв модел фиат е. За съжаление не става за моята кола и ми е излишен. Теглича е много запазен и изглежда като нов. Направил съм му снимки от всички страни. Телефон за връзка 0895618671:скайп: karakondjal или ЛС . Пращам в цялата страна с желания от Вас куриер за сметка на купувача.Ако на някой ще му върши работа и го устройва негов е.Цена 120 лева
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар