И така колеги, по долу съм написал какво предлагам. Написал съм цени на нещата, който знам, на други съм оставил да предложат цена хора, който са заинтересовани към тях, поради простата причина, че нещата НЕ ми трябват, по-скъпи няма да стават. 1. Продавам front lower strut brace fiat punto mk2 на ОМП, чисто нова, купувана от представителство в Англия, за съжаление не това беше поръчката ми, затова и я продавам. Незнам за какво друго може да стане, но при интерес може да се провери. Цена: 200лв.2. Раздвижни ролки за Фиат/Ланчиа 2.0 16В. Цена: 85лв.3. Дросел от Алфа V6 70мм, с допълнително правен фланец, за да влезне на заводските дупки на смукателя на Фиат/Ланчиа 2.0 16В. Цена: Кой колкото предложи !4. Колектор от Фиат Купе 2.0 16В - колектора се продава с рейката и регулатора. Цена: Кой колкото предложи !5. Хидравлична рейка от Фиат Купе. Рейката е напълно рециклирана, но по спомен течеше от единя семеринг. Цена: Кой колкото предложи !6.Лосче за фаровете от Фиат Купе. Работи, но не връщаше мигачите, затова го бях сменял. Цена: Подарък.7. Дръжка за фейсово Фиат Купе. Цена: 20лв. Контакти: 0886 738 650 или Л.С.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За продаване performance части, останали нещица и подаръци
Collapse
X
-
nastybg написа:Коментар на цената за долната разпънка - 160лв.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Ъпппппп останалите неща са на разумни цени, които предложите ... наистина НЕ са ми необходими колегиAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар