Продавам джанти Wolfrace 17", джантите са мултифит, с междуболтово 4х100 и 4х108. ЕТ38. Джантите имат забележки(бордовете са надрани), но затова пък и цената им е приемлива и ще има коментар за заинтересованите. И 4-те джанти си имат капачки !Цена: 290лв.Л.С. или 0886 738 650
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти Wolfrace 17" КОМЕНТАР
Collapse
X
-
Вече съм само с коли на 5х98, джантите ми заемат място, и знам че няма да стават по-скъпи, така че ако някой се интересува от тях да казва, ще се разберем !!!Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
-
Не ме карайте да ги връщам на вторични, за 2 дена труд с боядисването могат да станат много красиви джанти ... ако ви притеснява, че нямат гуми, все ще намеря някакви !Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Прави здрави джанти, не са карани в България, ще заминат на вторичниAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар