Здравейте колеги, Продавам стопове за Фиат Браво. Свалени са от Браво 1.6 1996г. Причината за продажбата е, че инцидентно си харесах затъмнени стопове и тези ми станаха излишни. Състоянието е много добро, имат си и всички крушки. Цената е 70лв за двата. Поотделно не ги продавам и цената е твърда. Намират се в София, на улица Оборище. Нямам време за Еконт, така че предпочитам да се разберем с лично предаване. Приемам и бартер за перфектен тъмно син ляв калник за Браво 1.6, номер на боята 820. Станислав 0884585581
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам стопове за Фиат Браво
Collapse
X
-
ПРОМОЦИЯ ДО ПЕТЪК!
Имам и ляв калник от Брава - купих го за мен, но се оказа че е различен цвят и има забележки - постарал съм се да се вуждат на снимките - леки драскотини и частта, която е към прага е ... не знам какво е и аз - вижда се в снимките. Боята там е като на вълнички. Моята боя мисля че е 820, докато тази е по светло синьо, с лилав оттенък. Давам го за 15лв.Имам и два комплекта болтове - един за железни джанти 16бр - 20лв и един комплект дълги болтове за алуминиеви джанти 40мм еТе - Енчо Енчев (на 15мметрови фланци идват къси, но предполагам на 10мм ще са перфектни) - 16бр - 40лв. Приложената снимка е от тях .В петък вечерта пътувам, така че дотогава ако някой иска нещо от посочените части - 25% ОТСТЪПКА от посочените цени.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар