Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам фабричен метанов инжекцион свален от Мултипла.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам фабричен метанов инжекцион свален от Мултипла.

Продавам фабричния метанов инжекцион свален от Фиат Мултипла (без бутилките и крановете им)Налични са 4 бр дюзи Бош (пробвани на моята Мултипла).Редуктор 1 бр (изпробван).Компютър Метатрон 5D0 1 бр. не е пробван към момента.Рейката за дюзите 1бр. има възможност да се постави манометърче до 10 бара на рейката за да се ориентирате дали проблемите са в метана или в нещо друго.Контакти на ЛС или 0899190277
    FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

UP !

Коментар

Ако кажеш и цена.... и някой компетентен ако се изкаже дали изброените работи ще станат на 1,8 ....
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Компа за метан Метатрон 5D0 доколкото знам се слага само в мултипла , дори и да се ползва в мареа и добло ще трябва донастройка , която не знам кой къде може да направи.Редуктора е с вграден филтър и датчик за налягане , подава налягане към дюзите между 9,5 и 6,5 бара в зависимост колко са пълни бутилките.Линк към пълното ръководство на редуктора има в темата за мултиплите.Дюзите 4,6 ома , номер 0 280 150 842 по каталога на бошовските дюзи (ако някой иска каталога го имам в pdf).Слагат се на мултипла , мареа и добло -метановите им версии.Рейката си е стандартна , пак се слага на мултипла, мареа и добло със заводския метан на 1,6 16 двигателя.

Коментар

Working...
        X