Продавам комплект рамена за чистачки - предни за Типо - 88 - 93г. Купих с надеждата, че ще мога да сменя моите, които от типа цяло рамо с държача и се сменя само гуменото перо. За съжаление на стават на моето Типо, което е 95 година. Рамената са в много добро състояние. Втора употреба са - и аз така ги взех. Цена - 10лв. комплекта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рамена за чистачки - Типо - ПРОДАДЕНИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Рамена за чистачки - Типо
brat_John написа:Продавам комплект рамена за чистачки - предни за Типо - 88 - 93г. Купих с надеждата, че ще мога да сменя моите, които от типа цяло рамо с държача и се сменя само гуменото перо. За съжаление на стават на моето Тито, което е 95 година. Рамената са в много добро състояние. Втора употреба са - и аз така ги взех. Цена - 10лв. комплекта.FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
leoni написа:....Искам ги! По какъв начин мога да ги получа?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:leoni написа:....Искам ги! По какъв начин мога да ги получа?FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
ALFA CORSE написа:Защо не стават? Шлиците ли са различни? (просто за информация ме интересува
)
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар