Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат мареа 20в на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат мареа 20в на части

Продавам фиат мареа 150 кс 2000 кубика 2000г на части, липсват фарове предна броня преден капак перки и радиатори както и ляв калник, всичко друго е налично, цени по договаряне тел 0888582309 0876540520Врати в перфектно състояние оборудвани 50 лв Салон добър 100 лв Предни амортесьори с пружини и тампон готови за монтаж 35 лвДесен калник 30 лвСпирачни апарати предни по 20 лв , за вентилирани дисковеСпирачни апарати с дискове- задни 20 лв Катализатор 50 лв Всякакви пластмаски по 5 лв Стартер 50 лвАлтернатор 50 лвКомпресор климатроник 70 лв радяторче с всичките му пластмаски за климатроник 50 лв Валове перфектни по 50 лвГлава необоридвана 70 лв оборудвана с валове и повдигачи 100 лвРеика с 5 инжектора, перфектни 60 лвХидравлична реика без течове и луфтове 100 лвХидравлична помпа със стойката и лагера 60 лвСкоростна кутия 70 лв- корпуса при съединителя е спукан от удара, имам почти всичко от мареата с изключение на гореспоменатите липси от челен удар....

Ъп

Коментар

Хайде колеги на никой нищо ли не му трябва

Коментар

Нагоре

Коментар

Коментар

качи някоя снимка на колата(от вътре и от вън) и може и да тръгнат нещата,мен ме интересуват вратите,но не знам нищо повече и става сложно.като видиш стоката става по-друго нещо
            Фиат Мареа 1.6/16v

Коментар

Средната конзола с подлакътника ме интересува.
              Fiat Brava 1.6 16v 103 к.с. 2001г.

Коментар

Имам я, 20 лв

Коментар

Коментар

Коментар

Катализатора задните спирачни апарати главините и задни пружини продадени

Коментар

Коментар

Коментар

задните спирачни апарати продадени

Коментар

Коментар

Working...
                              X